Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)

Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)

Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
200 gram voorgekookte krieltjes
100 gram sperziebonen
8 roti‘s of 400 gram rijst

Bereiden

Olie verhitten. Kipfilet en de ui (gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de krieltjes en de sperziebonen toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti,
Kotomisi Rijst. Garneer de rijst met stukjes bieslook en het vlees met stukjes rode paprika. Variatietip: Vervang de sperziebonen met Kouseband. In plaats van kipfilet kan ook eendenborstfilet of lamsvlees worden gebruikt. Varieer de krieltjes met voorgesneden aardappelen in partjes. Combineer dit gerecht met hardgekookte eieren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus